Sentemart, importeur van Prévoteau Perrier in België sinds 1999.

15 jaar geleden leerden we de familie Prévoteau kennen, een tip van een bevriende wijnbouwer uit Bordeaux.  Toen al was het voor ons duidelijk dat de familie Prévoteau een succesverhaal aan het schrijven was. Het familiale karakter, de passie voor het wijnmaken, knowhow ...  het zijn stuk voor stuk sleutelwoorden van het huis Prévoteau-Perrier.
Intussen is Prévoteau Perrier een begrip geworden in België en ver daarbuiten! Wijnrecensenten, diverse TV & radiozenders, zowat alle Belgische vakpers, ...  gingen er reeds over de vloer en zijn unaniem lovend over dit topprodukt.

Historiek
Prévoteau Perrier werd gesticht in 1946 door het echtpaar Henri Prévoteau-Perrier.  De familie is eigenaar van een domein van 20ha, ideaal verdeeld over de helling van de Valée de la Marne, rond Epernay en in de gemeente Chouilly.
Intussen hebben Delphine Prévoteau en Christophe Boudard met succes de fakkel overgenomen.
Bij importeurs of grote supermarkten zal je Prévoteau Perrier niet terugvinden, de familie Prévoteau hecht een zeer groot belang aan persoonlijk contact met hun lokale verdelers en staan erop hun duizenden klanten persoonlijk te ontvangen in Damery.
 
"Het product dient voor zichzelf te spreken. Kwaliteit in de fles doet verkopen."


Onze Champagne Prévoteau Perrier kopen kan online via onze website www.champagne-import.be of in de winkel.